2015-12-21 09:16:16• hírek • Szatmar.ro

Krisztusra várva…

Kisiskolások munkái tekinthetők meg a Református Gimnázium főbejáratának belső ajtaján. Az adventi várakozás jegyében került sor a rajzok, képeslapok és dísztárgyak kiállítására. Az hatalmas ajtón kiállított munkák felhívják a figyelmünket arra, hogy Isten Fia várja a pillanatot: mikor nyitjuk meg a szívünk titkos ajtaját, és fogadjuk be hittel a békességet, szeretetet és boldogságot hozó Jézus Krisztust.

Győrbíró Csilla Emese szakmódszertani előadó vezetésével, Szatmár megye 15 iskolája, és azok református vallástanárai járultak hozzá az ünnepi hangulat megteremtéséhez és a karácsony igazi üzenetének megértéséhez.

A következő iskolák tanulóinak munkáit állították ki:

Tasnádi, avasújvárosi, börvelyi, szilágypéri, lelei, hadadi, hadadnádasdi, vámfalui általános iskolák, a Református Gimnázium, a nagykárolyi „Josephus Kalazantius" Római Katolikus Teológiai Líceum, a „Kölcsey Ferenc" Főgimnázium, az „Aurel Popp" Képzőművészeti Líceum, a 10-es számú Általános Iskola, a lázári „Petőfi Sándor" Technológiai Szaklíceum és a nagykárolyi „Vasile Lucaciu" Általános Iskola.

"Köszönetünket fejezzük ki a Református Gimnázium vezetőségének, tanárainak és tanulóinak, akik lehetővé tették a kiállítás megrendezését." - mondta Győrbíró Csilla Emese szakmódszertani előadó.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: